woensdag 11 november 2009

kaartje/ decoratie


hallo mijn beste mede-scrap-addicten ;-)
ik ben gek van magnolia, zoals er wel meerdere zijn . de stempels zijn echt magnifiek. Plus ze zijn heel leuk om in te kleuren. ;-) Oorspronkelijk wou ik een kerstkaartje maken. maar zoals te zien valt op de foto is het lichtjes uit de hand gelopen. dus doet mijn "kaart" nu dienst als decoratiestuk.

de achtergrond is gewoon rode cardstock van colorcore. dit is naar mijn mening hét beste cardstock om mee te werken. Veel kleuren én het is ideaal om te "bewerken". de cardstock is opgeschuurd aan de zijkanten en met veel inkt en paintdabber (bruin) bewerkt. stukken papier ( prima marketing, K& company) zijn in ronden geknipt, verfrommeld en bewerkt met inkt. de kleinste cirkel is afgewerkt met rode hotfixsteentjes. een wit kantje is bewerkt met paintdabber en erop geplakt. de bloemenborder is alweer flink bewerkt met de paintdabber. het hartje bestaat uit rode hotfixsteentjes. De magnolia is ingekleurd met inkt. Dit geeft een speciaal effect.

alles mixen en voila. Eén kaartje annex decoratiestuk is klaar !

groetjes en tot de volgende !!!

eveline

4 opmerkingen:

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Hoi Eveline!

Wat een prachtig stuk zeg!
haha het kan inderdaad weleens uitlopen heb ik ook weleens last van;)

Maar dit is super geworden.

Groetjes Ida

Ann Terny zei

Heel leuke kaart ...euh decoratiestuk :wink: ! De bloemetjes zijn heel speciaal !

groetjes Ann

Ingrid zei

Prachtig item Eveline , heeeel knap gedaan en ik maak ook wel eens iets wat ik oorspronkelijk niet in het gedacht had , heel herkenbaar :-)

annie zei

wat een mooie creaties heb je hier staan zeg super hoor ze zijn geweldig
gr annie

Related Posts with Thumbnails