vrijdag 19 november 2010

Warmest wishes doosje...

Hoi allemaal!!!

wat een echt herfstweertje wordt het weer buiten. Een vreselijk weer om buiten te moeten komen maar zalig om met warme chocolademelk en iets lekkers kaartjes te maken of te scrappen.

deze keer geen kaart maar een geschenkdoosje. Papier is van Basic grey. Het doosje zelf is van cardstock gemaakt. Bloemetjes zijn van Wild orchid craft. De stempel is er eentje van de nieuwe winterreeks. Deze zijn echt prachtige stempels. De stempel van warmest wishes ed.. zijn van Hero Arts.

de label is met de spellbinders mallen uitgesneden.

dit is het doosje. Het sluit met lintjes.

het volledige doosje is gedistressed. Ik doe met het doosje ook mee aan een challenge van http://aspoonfullofsugarchallenge.blogspot.com/
prettig weekend gewenst!!


groetjes


Eveline

dinsdag 16 november 2010

Seasons greetings kerstkaart...

Hoi allemaal !!!

Ik heb de voorbije dagen heel wat kaarten gemaakt maar geen tijd gehad om ze op mijn blog te zetten ( noch om op jullie blogs jullie prachtige creaties te bewonderen. Geen nood!! Morgen doe ik mijn "blogronde" weer ;-) )

deze kaart doet mee met de challenge van http://totallytilda.blogspot.com/ en http://gekopcopic.blogspot.com/

Papier is erg oud Basic grey papier. De tag is van K&Company. De bloemen zijn van petaloo en WOC. Alle randjes zijn geschuurd en bewerkt met vintage Photo inkt.copics E50-E53-B95-B91-E43-E42-E44-R20

groetjes

eveline

donderdag 11 november 2010

Een eenvoudig kaartje : A gift for you.

Hoi allemaal !!
Voor deze kaart heb ik een van mijn favoriete magnolia stempels gebruikt ( samen met simsalabim Tilda vind ik die de mooiste ;-) )

Voor de verandering heb ik eens gekozen om een rechthoekige kaart te maken.Het is een eenvoudig kaartje met (heel ) oud papier van Basic grey. De kleine pareltjes zijn van Wild Orchid craft. Het lintje is van Veritas. Ik heb een spellbindersmal gebruikt voor het uitsnijden van de label.


de copics die ik heb gebruikt : E50-E51-E53-E44-E43-E41-Y26-Y28-R20-R22

 groetjes en maak er een fijne dag van


Eveline

maandag 8 november 2010

Cadeau Tasje Tilda...

Hoi allemaal.

onlangs kwam ik op het internet een superleuk filmpje tegen over hoe je een mooi tasje maakt met de cricut. Ik ben direct aan de slag gegaan en dit is mijn resultaat geworden.
Het papier is van Echo Parks ( ik vind dit een heel fris en mooie lijn! ) En de cardstock is van Co'ordinations. De tilda is met Copic markers gekleurd. Bovenaan heb ik gaatjes gemaakt en een mooi lintje genomen als handvat. aan het lintje heb ik striktjes gemaakt.

De pareltjes en bloemen zijn van wild orchid crafts. De swirl is van Prima, was oorspronkelijk wit maar heb ik met copic markers gekleurd.groetjes
eveline

zaterdag 6 november 2010

Season's greetings...

Hoi allemaal !!!

Ik ben deze morgen naar een cursus van Diny Sprakel geweest. Wat heb ik veel geleerd.Ik kan niet wachten om alles uit te proberen :-)

deze kaart doet mee met de challenge van Anyone for anya . Het papier is van Basic Grey en het plaatje is terug met Copics gekleurd. Bloemen zijn van Prima en WOC. De sentiment stempel is van Hero Arts.
groetjes
eveline

Autumn Wishes kaartje...

Hoi allemaal !!

Ik heb weer een nieuw kaartje gemaakt. Ik heb geprobeerd eens heel anders te kleuren met copics en heb geprobeerd heel donker te kleuren.Ik vind het resultaat wel leuk, maar het kaartje zelf vind ik iets minder.Er ontbreekt iets... :-S


papier is van Basic Grey, Bloemen en lintje zijn van Wild Orchid Crafts en prima marketing.
copics: E50-E51-E53-E00-E44-E43-E42-E41-R59-R46-R35-R24-YG97-YG95-YG93-Y23-YR23-YR26-B91

De hele kaart is met perfect pearl old lace bespoten. De randjes van het papier zijn bewerkt met spiced marmalade distress inkt.

Groetjes
eveline

woensdag 3 november 2010

Miniboekje Donna Downey...

Hoi allemaal!!

eeuwen geleden heb ik een workshop van Donna Downey in de Hobbyfarm gevolgd. Dat boekje was bijna afgewerkt maar enkele de laatste 2 pagina's waren niet afgewerk. En eindelijk heb ik het boekje afgewerkt. Ik vond de workshop echt heel leuk en ik heb vele nieuwe technieken geleerd :-)

Materialen
*boekje Donna Downey
* iron ons Donna Downey
*bloemen Zeeman
*swirls Prima
*woorden Donna Downeygroetjes

Eveline

maandag 1 november 2010

Handmade for you...

Hoi allemaal!!!

Ik had deze week echt een superdrukke week en dus is er van scrappen/kaartjes niet veel sprake geweest deze week. Gelukkig heb ik nu een paar daagjes vakantie ;-).

Ik heb een nieuwe kerstkaart gemaakt, eens eentje zonder magnolia maar met een oude stempel van rachelle  ann Miller. Ik vond deze zo lief!!

dit is de kaart .
Het papier is van Graphic 45 ( ik vind dit zo een mooi papier !), het lint is van wild orchid crafts, net als de witte pareltjes. De onderkant van de kaart heb ik geponst met de doily lace pons van Martha Stewart. Daarna heb ik met naald en draad de bovenste gaatjes geborduurd. De stempel Handmade for you is van Hero arts. Vervolgens heb ik deze met spellbindersmallen uitgestanst.


Copics : Y28-Y26-Y23 (kerstbal)   W2-W3-W5 ( muisje)   R59-R46 (rood) en R22-R20( oren en buikje).

xx

Eveline
Related Posts with Thumbnails