woensdag 11 augustus 2010

Just to say HOWDY !

Hallo !!!

pfff... deze kaart heeft me kopzorgen bezorg.. ik wist maar niet wat de doen met de afdruk. Het is de afdruk van Cowboy Tilda uit de nieuwe bon voyage collectie. Ik vind hem echt prachtig, maar het is geen gemakkelijk figuurtje ;-)... Dit is dus de kaart geworden. Ik ben blijkbaar in een blauw-bruine fase want het is wederom een kaart in bruin en blauw geworden ;-) .

De basis van de kaart is een blauwe coordinations cardstock ( ik vind deze zo mooi van structuur !) waarop ik een bruin bo-bunny papiertje het gekleeft. Ook de tilda en het tekstkadertje zijn met het bo-bunny papier gemat. Het blauwe papier is van de mariposa stack. De bloemen van papier zijn van prima marketing. De tekst het ik met de computer uitgeprint en net als de tilda uitgesneden met nestabilities. Het lintje en de studs komen van een fourniturenwinkeltje in de buurt.

voor de verandering is tilda met copics ingekleurd.. wat is verslavende dingen zijn die copics toch ;-)

xoxo
eveline

zaterdag 7 augustus 2010

FareWell Tilda ....

Goeiemorgen !!!

even een kaartje tussendoor ;-) een paar dagen geleden kwamen mijn pre-order stempels van Bon Voyage binnen en ik moet zeggen dat ik ze echt super vind!! Er zitten echte pareltjes tussen...

deze kaart is gemaakt met de Farewell Tilda. Ik vond deze zo schattig !! Papier komt van de mariposa stack en bobunny ( het bruine papier met de hartjes). cardstock is van coordinations. Bloemetjes zijn allemaal prima marketing, blaadjes pons is nellie snellen denk ik... Het afdrukje is ingekleurd met copic markers. Ik heb terug W2-W3 en E41gebruikt om het geheel minder fel te maken.
een kleine detailfoto van de bloemetjes . Ik heb de kleine roosjes met de copics gekleurd (B91) en vervolgens bewerkt met distress stickles picket fence. Ik vind deze echt super omdat je enerzijnds toch wat structuur hebt, maar anderzijds is het geen glitterfestijn ;-)

COPICS : huid: E50-E00-0 ** haar : E35-Yr 14 -Yr 12 ** Sokken, schortje : B91-B95 ** Schoentjes, jurkje, zakdoekje : E44-E42-E41 ** Het geheel is bewerkt met W3( donkere schaduw) , W2 en E41 . Ik ga er meestal héél licht over en vervolgens een beetje met de blender overgaan. Het krijgt ze een mooie "oudere" uitstraling .

groetjes

eveline

PS : Als je vragen hebt, mag je altijd MAILEN !! Dat is handiger voor iedereen dan een antwoord in het commentaarvenster te moeten typen.. Mijn mailadres staat in de linker bovenhoek ;-) --> chokarine(at)gmail.com

woensdag 4 augustus 2010

kaartje Hartelijk gefeliciteerd !

hoi allemaal !


het is weer een tijdje geleden dat ik geblogt heb ... Allemaal de schuld van het " magisch verdwenen fototoestel" ;-) gelukkig is het ook "even magisch" tevoorschijn gekomen aka in een rugzakje van mijn zusje gevonden... Dit is terug een copic kaartje die ik gemaakt heb. Ik heb geprobeert de kleuren wat "ouder" en minder fel te maken met hulp van kleuren w3 en E41. Ik moet eerlijk zijn dat ik de afdruk 3 a 4 keer opnieuw heb gemaakt opdat het eindelijk naar mijn zin was . De stempel is er eentje van Magnolia Wedding Collection 2010 . Ik vind die collectie zo mooi !!!


goed : dit is dus de volledige kaart . Vlindertjes zijn zelf uitgeknipt en dubbel opgeplakt om wat " volume" te hebben. Bloemen zijn van prima , geponste rand is een Martha Stewart pons. Papier is van co'ordinations en van Tim Holtz. Het komt uit een pakket en is echt supermooi in gebruik !! De blaadjes ( grijsbruinachtig) van de bloempjes zijn met de cricut uitgesneden.


copics:
*huid: e50-e52-e01
* haar, schoenen , hoed,rushes en paraplustok: e44-e42-e41-w3
*jurkje, sokken, paraplutje en bloempjes : R24- R22- R20 - W3 en E 41 en de blender

groetjes
en een fijne dag nog !!

eveline
Related Posts with Thumbnails