donderdag 29 juli 2010

cadeau-verpakking. " A Gift"..

Hallo allemaal!!
Is het bij jullie ook zo een rot weertje ? Hier regent het! En koud ! Natuurlijk is dat beter nieuws voor ons scrappers-kaartenmaakers-hobbyliefhebbers ;-) alhoewel ik liever een iets warmer (of droger !) weertje heb !

ik heb deze keer geen kaartje gemaakt maar een cadeauverpakking! De verpakking is uitgesneden uit magnolia papier met de Cricut. Ook de letters zijn met de Cricut uitgesneden. vervolgens heb ik een satijnlintje erop geplakt met als afwerking enkele strass hotfixsteentjes. De magnolia is met copics gekleurd.ziezo! Dat was het weer !
Een creatieve dag gewenst!

zondag 25 juli 2010

1 kaart- 2 stijlen : copics & distress inkten

Hallo allemaal!

het was al weer een tijdje geleden dat ik nog een kaartje maakte. Daarom maaktje ik er direct twee. De laatste tijd ben ik erg copic-verslaafd. Maar omdat ik ook dolgraag met distress inkten werk, kwam het bij me op om 2 dezelfde kaarten te maken. De ene met copics en de andere met distress inkten. En effectief, de kaarten krijgen een compléét andere uitstraling vind ik zelf, welke vind jij het mooist ?Dit zijn de 2 kaarten. Het ene is met copics ingekleurd, het andere met distress-inkten. Verder heb ik prima bloempjes gebruikt, ook de blaadjes zijn met prima. De middelste bloempjes zijn geponst, De hartjes zijn cat-eyes die met hulp van de hotfix vastgezet zijn. Papier is van KenCompany. Cardstock van coordinations. De afdrukjes zijn van magnolia. Ik heb de afdrukjes gestempeld en dan met foamtape vastgezet op elkaar.

Dit is de kaart met de copics gemaakt.
Gebruiktje copics

huid: E00, E50,E53,0
haar en gieter: E44-E42-E43-E41
shirtje,strikje,blaadjes,schoenen: YG93 - YG95-YG97
jurkje,strikje, vlinder : R20-R22-R24


De kaart met distress-inkt
Gebruikte inkten : tattered rose, antique linnen, brushed corduroy, forest moss, victorian velvet
prettige dag gewenst!!

x eveline

ps; de stickles noemen stardust ;-)

woensdag 21 juli 2010

Prima marketing mini-boekje : "Een nieuw zwembad"

Hallo allemaal !!
Wat kan zo een dagje verlof toch deugd doen ( hip hoi voor nationale feestdag) Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens iets scrapte. De laatste tijd ben ik in een echte kaartjes - fase ;-) Dus heb ik mij maar aan een miniboekje gewaagd. Het boekje is gemaakt met de beschermblaadje van prima-embellishments . Het idee heb ik gehoord in een workshop van Donna Downey in de Hobbyfarm. Verder heb ik het boekje versierd met letters,bloemen ( geponsd uit prima marketing papier) en natuurlijk prima papier. Het satijnlintje komt uit Veritas. De journaling is gedaan met een gewone zwarte inkt pen .

Dit is het resultaat geworden. Ik vind het best wel een leuk boekje geworden.


prettige dag verder toegewenst !!
xoxo
eveline


vrijdag 16 juli 2010

Pure girl

hallo iedereen !!!

heeft iemand de nieuwe magnolia collectie " bon voyage" al gezien ? Ik kreeg vandaag een email en heb direct enkele stempels besteld. Er zitten zulke mooie stempels bij, echt super!

dit is mijn nieuwe kaart gemaakt met tilda-papier, lintjes, martha stewart ponsen en natuurlijk een magnolia stempel. De magnolia-stempel is met copics ingekleurd en bewerkt met stickles. vervolgens heb ik de kaart op een witte coordinations papieren kaart geplakt. De rechterrand is bewerkt met de martha stewart pons. Een wit satijnen lintje is op de kaart geplakt met een wit prima bloempje als afwerking.

De volledige kaart...


detailfoto van het satijnlintje en het bloempje...
Magnolia: gebruikte kleuren
huid : E50-E53-E00-0
haar : E44-E43-E41-E40-0
jurkje, schoentjes en kroontje : V95-V91-0


Prettig weekend!
groetjes Eveline

zondag 11 juli 2010

Baby-kaartje ....

Hoi allemaal !

wat een hele tijd al geen updates meer !!! Maar ja, wat wil je ook met dit prachtig weertje ;-)

Toch heb ik een nieuw kaartje gemaakt .. eentje voor een babyborrel. Ik heb papier van prima marketing op maat gesneden, vervolgens met de martha stewart lace pons de randen geponst. Ik heb een strikje gemaakt die versiert is met bloempjes ( ook van prima). De stempelafdruk is met de nestabilities gestanst. Ik heb gebruik gemaakt van foamtape om het plaatje op de hogen. De stempelafdruk heb ik ingekleurd met copics.


vervolgens wil ik even terug komen op de poll die afgelopen is : " gebruik jij bloemen op een jongenslay-out " Het resultaat was toch wel onverwacht : liefst 62% gebruikt overal bloemen op en slecht 1 persoon gebruikt nooit bloemen op een lay-out ....
vanaf volgende week gaat een nieuwe poll van start :-)
groetjes en een fijne dag gewenst !
eveline

donderdag 1 juli 2010

Edwin kaartje..

Hoi allemaal!

ik was gisteren mijn kaartjes aan het ordenen toen ik zag dat ik nog nooit een kaartje met Edwin erop had gemaakt. Daar moest natuurlijk verandering in komen !! Hier is het resultaat. Ik vind het persoonlijk echt wel moeilijker om een kaartje met edwin erop te maken dan eentje van Tilda... ;-)

Ik heb allemaal vierkantjes geknipt uit zwarte cardstock en daarop heb ik vierkantjes geplakt die ik uit de Mariposa stack gehaald heb. Dit is erg mooi papier met vlindertjes op. Bloempjes zijn van Prima marketing. Het labeltje waar Edwin opstaat is gestanst met hulp van de Spellbinders mallen.

nog een hele fijne dag toegewenst!

xoxo

eveline
Related Posts with Thumbnails