woensdag 11 november 2009

kaartje/ decoratie


hallo mijn beste mede-scrap-addicten ;-)
ik ben gek van magnolia, zoals er wel meerdere zijn . de stempels zijn echt magnifiek. Plus ze zijn heel leuk om in te kleuren. ;-) Oorspronkelijk wou ik een kerstkaartje maken. maar zoals te zien valt op de foto is het lichtjes uit de hand gelopen. dus doet mijn "kaart" nu dienst als decoratiestuk.

de achtergrond is gewoon rode cardstock van colorcore. dit is naar mijn mening hét beste cardstock om mee te werken. Veel kleuren én het is ideaal om te "bewerken". de cardstock is opgeschuurd aan de zijkanten en met veel inkt en paintdabber (bruin) bewerkt. stukken papier ( prima marketing, K& company) zijn in ronden geknipt, verfrommeld en bewerkt met inkt. de kleinste cirkel is afgewerkt met rode hotfixsteentjes. een wit kantje is bewerkt met paintdabber en erop geplakt. de bloemenborder is alweer flink bewerkt met de paintdabber. het hartje bestaat uit rode hotfixsteentjes. De magnolia is ingekleurd met inkt. Dit geeft een speciaal effect.

alles mixen en voila. Eén kaartje annex decoratiestuk is klaar !

groetjes en tot de volgende !!!

eveline

zondag 8 november 2009

something small...vandaag gemaakt. Ik ben aan het experimenteren met zelfgemaakte bloemen. alhoewel. sommigen zouden het eerder prutsen noemen denk ik ;-)

dit is er eentje die ik wel heel mooi vond. gemaakt met kant en pareltjes. jammer genoeg is het echt te groot voor op een lay-out. snif.


prettige zondag !

eveline
Related Posts with Thumbnails